Duurzame bitumineuze waterdichtingsmembranen

Over Polygum

POLYGUM VOOR KWALITEIT OP UW DAK!

Polygum is de naam van een reeks hoogwaardige bitumineuze toplagen die nu meer dan 40 jaar (sinds 1978) in Nederland exclusief geplaatst worden door de Polygum Erkenningshouders. In de jaren groeide Polygum uit tot een kwaliteitsconcept voor het platte dak.

Polygum producten

Onze Polygum dakrollen zijn de basis van het kwaliteitsconcept dat Polygum aanbiedt. De rollen hebben een bewezen levensduur van meer dan 35 jaar.

Polygum Erkenninghouders

Erkenninghouders zijn degelijke professionele verwerkers die investeren in de opleiding van het eigen personeel en Polygum daken leveren met all-in verzekerde garantie.

Polygum Verzekerde Garantie

De opdracht gever die zijn dak laat maken op basis van een Polygum concept, door een Polygum Erkeninghouder, krijgt een all-in verzekerde garantie. Deze verzekering dekt bovenop het product, ook het concept en de plaatsing.

POLYGUM IN NEDERLAND VIA CANAM SALES

In Nederland kiest Polygum al meer dan 30 jaar voor Canam Sales B.V. in het Noord Brabandse Son, dicht bij Eindhoven als distributeur. Bij dit exclusieve Polygum verkooppunt kunt u terecht voor alle informatie over onze producten, technische gegevens en ondersteuning om uw project tot een succes te maken.

Canam Sales BV is sinds 1974 actief op de Nederlandse markt als groothandel in dakbedekkingsmaterialen. Canam Sales levert een uitgebreid programma met onder meer isolatie, dakbanen, schroeven, gereedschappen en werkkledij. Canam Sales heeft alles voor het platte dak op voorraad en werkt met een vast netwerk van transporteurs en fabrikanten. Snelle levering wordt hierdoor gegarandeerd in geheel Nederland.

Canam Schema