Duurzame bitumineuze waterdichtingsmembranen

Bouwfysische Berekening

De bouwfysische eigenschappen van een gebouw zijn zeer belangrijk, omdat zij bepalend zijn voor het energieverbruik en comfort van een gebouw. De berekening geeft theoretisch weer of er een condens probleem aanwezig is of kan ontstaan. Tevens wordt de huidige en/of gewenste isolatiewaarde van het daksysteem bepaald.

Om de gevraagde berekeningen voor u te kunnen uitvoeren hebben wij onderstaande gegevens nodig. Wij vragen u dan ook om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Alle velden met een sterretje dienen te worden ingevuld. Vul de velden zonder sterretje in om de berekening die u aanvraagt te optimaliseren. Hoe meer concrete info wij van u ontvangen, hoe correcter wij uw berekening kunnen behandelen. Na ontvangst van uw aanvraag, nemen wij snel contact met u op om u verder te helpen met de berekeningen!

Indien u ondersteuning wenst bij het invullen van dit online formulier of indien u specifiek advies wenst omtrent deze berekening, contacteer dan uw Polygum adviseur.