Hendrikx dakbedekkingen BV

Wij zijn een klein familiebedrijf uit Reusel. In ons bedrijf zijn twee generaties werkzaam: vader Toon en zoon Berry, zij worden aangevuld door een zeer ervaren en hecht team dakdekkers. Allen zijn specialisten en hebben een echte voorliefde voor daken. Sinds 1985 voeren we de meest uiteenlopende opdrachten aan verschillende daken uit. Door onderscheidend te zijn in service, stiptheid en kwaliteit mogen wij inmiddels spreken van een grote klantenkring en is ons dakdekkersbedrijf in staat om vele daken in onze regio in topconditie te houden.

Wij werken alleen met bitumen dakbedekking, dit is al jaren één van de meest toegepaste waterdichting op platte daken. Een bitumineus dak gaat tientallen jaren mee, is bestendig tegen zonlicht, extreme neerslag en blijft uitstekend beloopbaar. Het voordeel van een bitumineuze dakbedekking is dat het zich gemakkelijk laat verwerken. Daardoor is het ook geschikt voor de meest complexe dakvormen.

Hendrikx Dakbedekkingen B.V. is aangesloten bij VEBIDAK, onze dakdekkers hebben minimaal 10 jaar ervaring en worden jaarlijks bijgeschoold.

  • Hoeverbocht 10, 5541 RX Reusel
  • 0497-642532
  • info@hendrikxdakbedekking.nl
  • www.hendrikxdakbedekking.nl