Meesterdak Venray VOF

Meesterdak is al meer dan 20 jaar de specialist in daken. Onze passie ligt in het realiseren van alles wat ons droog houdt: het dak. Met onze hoogwaardige kwaliteit van werk en het gebruik van de nieuwste en beste materialen, zorgen we voor een meesterlijk resultaat.

Onze werkwijze is innovatief en duurzaam, we werken voornamelijk met een vaste groep opdrachtgevers en aannemers.
Voor elk project heeft Meesterdak passende kennis en expertise in huis.

We bieden onze klanten een totaalpakket, waarbij we voornamelijk met een vaste groep opdrachtgevers en aannemers voor zowel seriematige- als individuele projecten werken. Daarnaast werken we intensief samen met verschillende partijen in de bouwketen.

PLATTE DAKEN
Platte daken zijn meestal licht van gewicht en kunnen met verschillende soorten dakbedekking worden gedekt, zoals Bitumineuze dakbedekking en kunststof dakbedekking.

GROEN DAKEN
Groen daken zijn geschikt voor zowel platte- als hellende daken voor woningen en bedrijfspanden. Met een groen dak bieden we een directe verbetering van het leefmilieu voor mens en dier.

ZINK DAKEN
Zink daken zijn geschikt voor zowel platte- als hellende daken. Het is toepasbaar op alle dakvormen, meestal onderhoudsvrij en heeft een zeer lange levensduur.

HELLENDE DAKEN
Hellende daken is de meest toegepaste vorm bij woningen. We bieden een ruim aanbod van diverse soorten dakbedekking.

 

  • De Hulst 20, 5807 EW Oostrum
  • 0478-640569
  • info@meesterdak.nl
  • www.meesterdak.nl