Pola Installaties

Pola is gespecialiseerd in zink- en dakwerk. Van het bedekken van uw dak tot dakgootonderhoud en het verhelpen van een daklekkage: wij ondersteunen u bij iedere vraag. Pola heeft alle expertises in huis:

Dakwerken: wij brengen verschillende soorten dakbedekking aan op vlakke en hellende daken. Bitumen, zinken, EPDM en PVC daken zijn de meest voorkomende soorten. Ook kunnen wij uw dakbedekking vervangen. Pola staat voor kwaliteit, dat wij waarborgen met keuringsrapporten van diverse onafhankelijke instanties.

Dakgoten: wij leveren en monteren dakgoten op maat. We voeren de dakgoten zowel in zink als in koper uit, inclusief de bijbehorende hemelwaterafvoeren.

Zink en koper: wij zijn specialist in het maken van dak- en wandbekledingen in zowel zink als koper. Dit doen wij in allerlei vormen en methodes. Ook komen regelmatig loodbekledingen voor om dak- en wandaansluitingen waterdicht af te werken, in samenhang met andere daken. Wij helpen u graag bij het maken van een plan van aanpak op maat en zorgen voor de complete uitvoering.

  • Hengelder 19, 6902 PA Zevenaar
  • 0316-524351
  • jurgen@pola.nl
  • www.pola.nl
pola-image