Duurzame bitumineuze waterdichtingsmembranen

Onderlagen

IKO BASE QUADRA

Onderlagen IKO base quadra

Waterdichtingsmembraan samengesteld uit polymeer bitumen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde van deze onderlaag is afgewerkt met zand of een wegbrandfolie en de dampdrukverdelende onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie of is zelfklevend.

IKO BASE STICK

Onderlagen IKO base stick

Waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP), elastomeer (SBS) of polymeer bitumen en een polyester-glas combinatie inlage of een glasrooster inlage. De bovenzijde van deze onderlaag is afgewerkt met zand of een wegbrandfolie en een zelfklevende onderzijde.

IKO BASE TURBO

Onderlagen IKO base turbo

Waterdichtingsmembraan samengesteld uit polymeer bitumen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde van deze onderlaag is afgewerkt met zand of een wegbrandfolie en de onderzijde is voorzien van wegbrandfolie of zand. De wegbrandfolie is steeds in combinatie met het Turbo profiel.

Technische fiche:

IKO base Turbo F/T 10 m

IKO BASE TECNO

Onderlagen IKO base tecno

Waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP), elastomeer (SBS) of polymeer bitumen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde van deze onderlaag is afgewerkt met een wegbrandfolie of zand en de onderzijde is voorzien van zand of een polyestervlies, zonder bitumen coating.

IKO BASE P

Onderlagen IKO base p

Waterdichtingsmembraan samengesteld uit polymeer bitumen en een polyesterinlage. De bovenzijde van deze onderlaag is afgewerkt met zand of een wegbrandfolie en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie of zand.

IKO BASE V

Onderlagen IKO base v

Waterdichtingsmembraan samengesteld uit polymeer bitumen en een glasvliesinlage. De bovenzijde van deze onderlaag is afgewerkt met zand of een wegbrandfolie en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie of zand.

CANAGUM

Onderlaag in een meerlaags systeem op basis van plastomeer (APP) bitumen en een polyesterinlage. De bovenzijde is afgewerkt met wegbrandfolie en de onderzijde is een naakt polyestervlies.

Technische fiche:

Canagum 460P60 12.0

IKO GUM

Toplagen IKO gum

Waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen en een polyester inlage. De bovenzijde is afgewerkt met zand of donkere leislag en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie.

Technische fiche:

IKO gum 3500 T/F 6 m